Simon Koopman

Icoonschilderweek 2024

IcoonschildercultuurreisNOORD-MACEDONIE      Tijdens deze 11 dagen zult u, onder leiding van Simon Koopman, in 4 dagen een icoon schilderen in het kloostercomplex Sv. Joakim Osogovski nabij het stadje Kriva Palanka in Noord-Macedonië. De overnachtingen in dit klooster brengt u door in een eigen kamer met douche en toilet. De icoonwijding is vrijdagmiddag ook in dit klooster.    Voorwaarde: U heeft eerder 1 of meerdere iconen geschilderd bij mij of elders en je beschikt over een goede conditie.   Verder brengen we een bezoek met eigen bus aan bijzondere steden, musea, kloosters en kerken in NOORD-MACEDONIE.  Tijdens de rondreis heeft iedere deelnemer een eigen kamer in hotels.  Klik op de foto voor een vergroting.

Er is voorafgaand deze reis een bijeenkomst op een zaterdagmorgen om kennis te maken met elkaar en om iets meer te weten te komen over o.a. het reisprogramma na het schilderen, een icoon uit te zoeken, het land met zijn gebruiken, het weer etc.

Laat van te voren weten op wat voor soort en maat plank u uw icoon graag zou willen schilderen, op deze website staan onder -icoonplanken- waar u evt. een keuze uit kunt maken.

De icoonschilderweek in 2024  gaat van start op maandag 2 september (heenreis) tot en met donderdag 12 september (terugreis) en staat o.l.v. Jessica Gottenbos (algehele organisatie) en Simon Koopman (icoonschilderen).

Aanmelden voor Noord – Macedonië:  simonkoopman@quicknet.nl

Nog een enkele plaats vrij. Maximaal 12 personen.

De kosten zijn rond € 875,= incl. alle maaltijden en overnachtingen, excl. vliegticket, icoonplank. Mocht er geld overblijven, dan wordt dat weer teruggegeven.

 verder – icoonplanken maken ->