Simon Koopman

Icoonschilderweek 2023

IcoonschildercultuurreisNOORD-MACEDONIE  Tijdens deze 10 dagen zult u, onder leiding van Valentina Ilijevska en Simon Koopman, in 4 dagen een icoon schilderen in een klooster in Kriva Palanka in Noord-Macedonië. De overnachtingen in dit klooster brengt u door in een eigen kamer met douche en toilet. De evt. icoonwijding is ook in dit klooster. Voorwaarde: U heeft eerder 1 of meerdere iconen geschilderd bij mij of elders.     Verder brengen we een bezoek met eigen bus of taxi aan bijzondere steden, musea, kloosters en kerken in NOORD-MACEDONIE.  Tijdens de rondreis heeft iedere deelnemer een eigen kamer in hotels.  Klik op de foto voor een vergroting.

Laat van te voren weten op wat voor soort en maat plank u uw icoon graag zou willen schilderen, op deze website staan onder -icoonplanken- waar u een keuze uit kunt maken.

De icoonschilderweek in 2023 is van maandag 1 mei (heenreis) tot en met donderdagmiddag 11 mei (terugreis) en staat o.l.v. Valentina Ilijevska, Jessica Gottenbos en Simon Koopman.

Aanmelden voor Noord – Macedonië:  simonkoopman@quicknet.nl

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Maximaal 12 personen. Opgeven is nog mogelijk.

De kosten zijn € 850,= excl. vliegticket, icoonplank. Mocht er geld overblijven, dan wordt dat weer teruggegeven.

De volgende icoonschilderdagen in Noord – Macedonië  staan gepland begin september 2024…..

 verder – icoonplanken maken ->